Suedia ia cele mai drastice măsuri de la începutul pandemiei

După ce au abordat o atitudine relaxată față de pandemia de Covid, acum suedezii riscă să ia amendă dacă nu respectă distanțarea fizică. Guvernul a fost autorizat temporar să închidă mall-uri sau transportul public. În ultimele 24 de ore s-au raportat peste 12.000 de cazuri și nicio persoană vindecată.

Spre deoseibire de celelate țări europene, până acum Suedia a apelat la buna credință a populației în respectarea regulilor de combatere a pandemiei. Numai că rezultatul este dezastruos. În ultimele săptămâni au fost raportate mii de cazuri noi, iar numărul celor care mor în urmă complicațiilor favorizate de SARS-COV-2 e alarmant.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri