Un orădean este noul city manager al sectorului 1 din București. Cine este Ciprian Barna?

Postul de city manager al Sectorului 1, scos la concurs de Clotilde Armand în decembrie 2020, a fost câștigat de un coleg de partid al edilului. Potrivit unor surse GÂNDUL, este vorba de Ciprian Barna, membru USR Bihor, formațiune politică din care face parte și edilul Sectorului 1.

Administratorul public se va ocupa de coordonarea cheltuirii eficiente și transparente a banului public, de elaborarea de proiecte, politici și strategii noi de dezvoltare, de atragerea de fonduri extrabugetare, de elaborarea planului de dezvoltare locală și va ține legătura cu sectorul privat.

Ciprian Barna (USR Bihor), în vârstă de 40 de ani, s-a născut în Oradea, județul Bihor.

Conform CV-ului postat pe site-ul USR Bihor, a studiat Administrație Publică, Drept și Afaceri Europene la Cluj, Oradea și în Franța (Universitatea Lyon 2, Universitatea din Reims-Champagne-Ardenne, Școala Națională de Administrație) iar din anul 2006, lucrează în domeniul dezvoltării locale, al fondurilor europene și al managementului de proiecte.

Principalele sale domenii de expertiză se referă la:

  • Planificarea strategică, Managementul proiectelor europene;
  • Pregătirea și implementarea investițiilor publice;
  • Dezvoltarea serviciilor publice (în perioada 2012-2015, am coordonat procesul de extindere și organizare a serviciului de transport public la nivelul Municipiului Oradea, comunelor Borș și Sînmartin).
Distribuie informația
Alte știri