A început demontarea stâlpilor de înaltă tensiune de pe traseul viitoarei linii de tramvai din Calea Aradului spre Cantemir

Lucrările la proiectul „Realizare legătură pe cele trei direcții a liniilor tramvai în intersecția între străzile Primăriei – Decebal – Calea Aradului și extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului – str. Făgărașului – str. Atelierelor (cu acces depou OTL) și legătura pe toate direcțiile cu str. D. Cantemir” avansează în ritm susținut. 

Având în vedere faptul că pe porțiunea străzii Universității înspre Ceyrat, linia de tramvai trece pe sub liniile de înaltă tensiune, ceea ce făcea imposibilă amplasarea stâlpilor de alimentare cu energie electrică a tramvaielor, în aceste zile au început lucrările de demontare a stâlpilor de înaltă tensiune de pe traseul viitoarei linii de tramvai din Calea Aradului – str. Făgăraşului – str. D. Cantemir.

„Mulțumesc Electrica SA pentru realizarea lucrării de relocare a liniilor de înaltă tensiune în subteran. Simultan se asfaltează trecerea cu strada Universității, urmând ca până în data de 20 martie să deblocăm circulaţia auto în intersecţia străzii Făgăraşului cu str. Universităţii”, a declarat primarul Florin Birta.

Distribuie informația
Alte știri