Primăria Oradea are un nou purtător de cuvânt

Anca Deac este, de săptămâna trecută, noul purtător de cuvânt al Primăriei Oradea și face parte din cabinetul primarului, fiind angajată cu contract de muncă pe perioadă determinată, respectiv pe durata mandatului edilului.

Absolventă a Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Anca Deac a urmat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din București, promoţia 2008, an în care a și debutat în mass-media. În 2011 a urmat cursul pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict, organizat de Ministerul Apărării Naționale. Ulterior a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii Oradea, specializarea Radiologie şi Imagistică, precum şi Marketing Digital în cadrul Dublin Business School.

A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă locale și naționale, fiind angajată a televiziunii Realitatea TV în calitate de reporter și, mai apoi, a stației locale Digi24 Oradea, fiind totodată și corespondent al postului național Digi24.

În ultimii doi ani a locuit în Dublin, unde a lucrat ca responsabil de marketing pentru o companie irlandeză și, în același timp, a lansat platforma Dublin24, un site de ştiri pentru comunitatea română din Irlanda.

„Mă bucur să fac parte dintr-o echipă dinamică, preocupată să dezvolte orașul și să schimbe aspectul acestuia, crescând nivelul de trai și confortul comunității locale, dar și al celor care ne vizitează. Voi contribui activ la menținerea relației dintre Primăria municipiului Oradea și presa locală și natională și nu numai, precum și la promovarea proiectelor și activităților, deloc puține, desfășurate de administrația publică locală. Îmi doresc să oferim informații clare și corecte în mod constant, astfel încât opinia publică să cunoască activitatea primăriei și proiectele care, evident, vizează comunitatea”, a declarat Anca Deac.

Distribuie informația
Alte știri