Caravana Partidului M10 a poposit, azi, la Oradea

Liderul formatiunii, Ioana Constantin, aleasa in Adunarea Generala din 26 iunie, sustine ca periplul prin intreaga tara il face pentru a-i convinge pe romani ca nu toate partidele sunt la fel.
Mesajul spera sa ajunga tocmai la cei care nu mai doresc sa mearga la vot , satui de ipocrizia si coruptia multor politicieni.

M10 isi propune ca pana la alegerile parlamentare din aceasta toamna sa aiba organizatii sau macar nuclee in intreaga tara si sa obtina undeva intre 5 si 7% din sufragiile alegatorilor.
Formatiunea de centru dreapta isi va prezenta la inceputul lui septembrie programul politic.
Cateva dintre directiile de actiune au fost prezentate de liderul formatiunii:

In Bihor, lider al organizatiei judetene M10 este Ovidiu Bunta , de profesie jurist, care a obtinut, in iunie, un mandat de consilier local la Beius.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri