Patru oferte depuse pentru realizarea incubatorului de afaceri „Cresc Oradea Mare”

Patru oferte au fost depuse pentru achiziția lucrărilor de execuție a obiectivului de investiții „Promovarea antreprenoriatului creativ prin dezvoltarea incubatorului de afaceri: CRESC ORADEA MARE”, cod SMIS 122936, Cod unic de înregistrare: 4230487/2021/28.

Conform declarației de participare postată în SEAP, următorii operatori economici au depus oferte:

1. Abed Nego Com SRL, avându-l ca subcontractant pe Delpro SRL;

2. Asocierea formată din Conpila SRL  (lider de asociere)și Inselma SRL (asociat).

3. Asocierea formată din Drum Asfalt (lider de asociere) și Constructorul Sălard (asociat), avându-i ca subcontractanți pe AL.SE.RO. Impex SRL, Ergoon SRL, Kaluna SRL, Ritmoteh SRL și Tramenco SA.

4. Sandorlukacs Construct SRL, cu subcontractanții Tamada Const SRL, Hitech Cool and Heat SRL și Ovinstal Electric SRL.

Reamintim că proiectul urmărește dezvoltarea unui incubator de afaceri care se va amenaja într-o clădire neutilizată, situată pe str. Louis Pasteur nr. 28 (clădirea fostului Spital nr. 5), cu o suprafață utilă de 2200 mp, aflată în proprietatea Municipiului Oradea.

În urma reabilitării clădirii, se va amenaja spațiul de desfășurare a activității de incubare cuprinzând, în total, 15 birouri pentru start-up-uri, 30 spații de lucru în open space, 6 ateliere – spații suport pentru firmele incubate, săli de evenimente și training.

Scopul incubatorului de afaceri îl constituie sprijinirea firmelor nou înființate și a celor cu un istoric scurt de funcționare (maxim 2 ani), în vederea lansării pe piață a unor produse sau servicii care corespund sectorului creativ.

Rolul acestuia este de a susține dezvoltarea firmelor respective, astfel încât acestea să ajungă la un nivel de stabilitate și autonomie, cu șanse crescute de a face față mediului concurențial și de a supraviețui pe termen lung.

Distribuie informația
Alte știri