3 zile de sărbătoare. Vezi detalii

Oradenilor, dar nu numai lor, li se propune un eveniment ce se vrea in timp un adevarat brand.
“Sarbatoarea recoltei in Bihor” va incerca sa vina atat cu produse de calitate certificate, cat si cu traditii apartinand celor 22 de comune ce au dorit sa fie parte in aceasta prima editie.
Evenimentul se va derula pe parcursul a trei zile in Cetatea Oradea, in intervalul 9-11 septembrie.
Sarbatoarea recoltei este pentru oradeni si cei care vor fi prezenti, sustine Dorin Popa unul dintre organizatori.

El spune ca se vor putea cumpara produse sanatoase pentru pus in camara chiar de la producatori.
Va fi un moment important pentru comunitate, mai spune Dorin Popa, o sarbatoare care in subsidiar va avea si potential.
In plus, fiecare comuna prezenta cu standuri va prezenta, pe parcursul celor 3 zile, momente care sa-i ilustreze identitatea locala.

In Cetatea oradeana, la “Sarbatoarea recoltei in Bihor” va fi recreata o mica ferma de animale, o mustarie, dar va fi si un loc in care se va face paine ca la tara.
Vor fi prezentate, de asemenea, mai multe momente artistice, iar pentru copii se vor organiza ateliere de mestesuguri traditionale.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri