„Parada Clătitelor” revine la Moneasa. Vor urca și artiști bihoreni pe scena Teatrului de Vară din stațiune

Foto: specialarad.ro

Timp de două zile, sute de turiști au ales să participe la deja tradiționalul eveniment anual, „Parada Clătitelor”, organizat de Centrul Cultural Județean și Primăria comunei Moneasa.

Pe lângă prepararea și degustarea clătitelor, organizatorii au mai pregătit și momente artistice, pe scena Teatrului de Vară din stațiune.

Festivalul va continua și duminică, când de la ora 16, tot la Teatrul de Vară, va avea loc un spectacol de muzică populară. Pe scena teatrului vor urca Ansamblul Junii Cetății din Dezna și Ansamblul Călușari de la Aldești, alături de soliștii Ciprian Zopotă, Dorel Banci, Mariana Abrudan, Andrei Corb, Doru Ivan, Remus Bondar, Irina Mihoc, Viorica Marc Bulzan, Aurica Vaida, Roberta Tomșa și Cristi Mihoc. Invitați speciali ai evenimentului vor fi Vasile Coca, Formația Cosmin Marta și Florica Tomoioagă, Ionela Moruțan, Traian și Valeria Ilea și fostul preot Cristian Pomohaci.

„Parada Clătitelor este cel mai aşteptat eveniment din staţiunea Moneasa şi atrage anual mii de vizitatori din mai multe judeţe. În anii anteriori, festivalul a atras chiar şi peste 10.000 de vizitatori, fiind preparate şi consumate, cel mai mult, peste 20.000 de clătite în cele două zile de desfăşurare”, menționează organizatorii.

Distribuie informația
Alte știri