Accident cumplit la Finiș. Şoferul maşinii izbite de tren a murit

Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns la spital în după-amiaza zilei de vineri, 14 iunie, după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată din judeţul BIhor, potrivit adevarul.ro.

Autoturismul condus de bărbat a intrat direct în faţa locomotivei, care l-a târât peste 100 de metri, conform adevarul.ro. Şoferul maşinii, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit de medicii SMURD conştient între fiarele autoturismului, însă a intrat în stop cardio-respirator în momentul descarcerării. Pasagera din maşină, o femeie în vârstă de 59 ani, a scăpat doar cu câteva leziuni uşoare.

„Apelul a fost dat vineri, 14 iunie, la ora 15.57. Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 764 F, în afara localităţii bihorene Finiş, unde un autoturism a fost acroşat de trenul care circula pe relaţia Vaşcău – Holod, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu. Traficul īn zonă a fost blocat mai mult timp. Polițişti fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Foto: adevarul.ro