Accident MORTAL pe DN 1, aproape de Izvoru Crișului! O femeie și-a pierdut viața

Foto: Info Trafic jud.Cluj

Un accident mortal a avut loc, marți, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. În accident au fost implicate o mașină și un camion.

„Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. În accident sunt implicate un autocamion și un autoturism, iar pompierii lucrează pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani. 

Un alt bărbat primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Se deplasează în sprijin echipajul SMURD de terapie intensivă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și încă o ambulanță SMURD de la Garda Aghireșu. La misiune mai iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare”, a transmis ISU Cluj.

Din nefericire, femeia a fost scoasă moartă din mașină.

„Femeia a fost extrasă din autoturismul puternic avariat. Din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar medicul de la SAJ a declarat decesul acesteia”, a adăugat ISU Cluj.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri