Accident mortal pe DN 79 Arad-Oradea. Circulaţia a fost blocată

Un om a murit şi trei au fost răniţi, vineri, în urma unui accident rutier produs pe DN 79, la ieşire din municipiul Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi un autocamion. La faţa locului au intervenit o autospecială de pompieri cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o descarcerare uşoară, un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

„În urma accidentului au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată, în stare de inconştienţă. S-a acţionat pentru extragerea acesteia, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul medical. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viaţa iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SAJ”, a informat ISU Arad.

Sursa citată precizează că cele trei persoane rănite sunt în stare stabilă, conştiente şi cooperante. Ele au fost preluate de echipajul SAJ şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri în zona producerii accidentului.

Distribuie informația
Alte știri