Administrația Bazinală de Apă Crișuri alături de comunitate! Ateliere de creație și concert în aer liber cu scop caritabil

Vineri, 9 august, Administrația Bazinală de Apă Crișuri invită orădenii să susțină două proiecte dedicate în mod special copiilor aflați în dificultate: Tabăra Love Bihor și Centrul Respiro.

”Ajută un copil să se bucure de vacanță!” Sub acest slogan angajații A.B.A Crișuri s-au mobilizat și au făcut donații în valoare de 5000 de lei pentru a susține proiectul organizației Love Bihor, organizație care în ultimii 4 ani oferă tabere gratuite pentru copiii aflați în dificultate. Cu ajutorul comunității, tabără din acest an se va desfășura la cabana Căsoaia, în județul Arad, și va avea ca temă protejarea naturii. Pentru ca acest vis să devină realitate, A.B.A Crișuri invită orădenii vineri, 9 august, începând cu ora 15, la evenimentul caritabil ”Bucuria Copilăriei”. În localul Bistro Blues Caffe ( Piața 1 Decembrie nr.12) organizatorii, alături de voluntari, au pregătit un târg de accesorii lucrate manual, atelier de pictură pe sticlă, spectacol de magie și muzică.

Un altfel de ”Untold” pe malul Crișului Repede! Muzică electronică în aer liber pe malul apei este propunerea celor de la Dinsubsol pentru a susține proiectul social ”Centrul Respiro- Piticot”. Evenimentul caritabil se va desfășura vineri, 9 august, începând cu ora 23, pe malul drept al râului Crișul Repede, aval de Priza de Apă Oradea (Șos. Borșului). În foișorul special amenajat pe malul apei, organizatorii au pregătit un mini bar și promit un concert de muzică electronică de senzație. Fondurile strânse se vor direcționa către Asociația Piticot pentru ajutorarea copiilor grav bolnavi. Fiecare faptă bună face diferenta!

Distribuie informația
Alte știri