AJOFM Bihor si Societatea Caritabilă „Don Orione” pun Oradea pe primul loc in privinta orientarii in cariera

Cetatea Oradea va gazdui, timp de doua zile, Targul locurilor de munca si de orientare in cariera. Evenimentul in sine constituie o premiera pentru tara noastra. Manifestarea, programata pentru zilele de 23 si 24 octombrie, e inclusa intr-un proiect transfrontalier, finantat cu suma de 2,56 milioane de euro prin programul Interreg V-A România – Ungaria ce vizeaza dezvoltarea unui sistem complet de consiliere pentru persoanele care se afla la inceputul carierei profesionale.

La evenimentul din Cetatea Oradea, organizat de AJOFM Bihor si Societatea Caritabilă „Don Orione”(lider de proiect), vor fi prezente cel putin 50 de companii, 5 universitati de pe raza Bihorului, 10 furnizori de formare profesionala si cel putin 15 unitati de invatamant preuniversitar. Sunt asteptati la standuri cel putin 3000 de persoane , cu varste de peste 15 ani.

In cadrul Targului, companiile de top din judet vor prezenta procesele, procedurile de lucru si instrumentele pe care le folosesc in desfasurarea activitatii pe segmentul propriu de lucru,”ajutandu-i astfel pe tineri sa se reindragosteasca de anumite meserii”, spune Bekesi Csaba, dir AJOFM Bihor.

Distribuie informația
Alte știri