Amenzi de peste 22 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 65 de bicicliști , sancţionaţi

Foto: ilustrativ

Miercuri, 7 iunie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea accidentelor rutiere ale căror cauze sunt abaterile săvârșite de pietoni sau bicicliști și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 22.670 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere.

Astfel, în cadrul acțiunilor au fost sancționați 65 de bicicliști, 35 de pietoni, patru utilizatori de trotinete electrice, două sancțiuni au fost pentru depășiri neregulamentare, una pentru conducere sub influența alcoolului, o alta pentru lipsa ITP, iar 15 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri