Amenzi de peste 77 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. Cele mai multe pentru exces de viteză

Duminică, 11 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 148 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 77.865 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute cinci certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 111 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, șapte pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, șase sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, două pentru lipsa ITP, au fost sancționați șase bicicliști, iar 16 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri