METRO România a lansat la debutul acestui an platforma de comunicare „Vis de Antreprenor”, concepută pentru a scoate în lumina reflectoarelor poveștile antreprenorilor din comerțul tradițional și HoReCa.
Obiectivul final este acela de a duce mai departe sloganul “Succesul tău e afacerea noastră”, prin acțiuni concrete, de susținere și promovare a acestor business-uri, de creștere a notorietății lor în rândul consumatorului final.
Multe dintre poveștile acestor antreprenori sunt disponibile deja pe pagina dedicata campaniei, www.metro.ro/visdeantreprenor, dar și în media.
În fiecare restaurant selectat, chefii renumiți – Bogdan „Dexter” Alexandrescu, Alex Cîrțu sau Cătălin Petrescu – pregătesc live Signature Dishes, oferind momente speciale și transformând vizitele în restaurante într-o experiență de neuitat.
Luna „Vis de antreprenor” în HoReCa” care a debutat la Timișoara, a ajuns duminică seara la Oradea. Mai exact la restaurantul Corsarul din Cetate, unde amfitrionul Eugen Pocian are dublu rol de chef și proprietar.
„După atâția ani petrecuți în Italia, evident că îmi place bucătaria mediteraneeană, îmi place să lucrez cu ingredientele sale specifice, mai ales că este o bucătărie sănătoasă. Astfel, restaurantul s-a bazat încă de la început pe acest specific. Intregul concept este construit în jurul ingredientelor de calitate, suntem foarte atenți de unde achiziționăm materia primă. Știm cu toții că, pentru a oferi preparate de calitate ai nevoie de ingrediente de calitate, iar noi, respectând această regulă, reușim să ne menținem la un standard ridicat”, ne-a spus Eugen Pocian.
La Oradea, Chef Dexter a gătit live: Antricot de vită cu millefeuille de cartofi și trufe, sos de hribi și fructe de toamnă murate.