Asociația Cultură în Mișcare invită orădenii la o dezbatere eveniment susținută de Mircea Toma

Asociația Cultură în Mișcare vă invită la o dezbatere eveniment susținută de Mircea Toma. Întâlnirea va aborda două subiecte „fierbinţi” ale momentului:
Partea 1: „Referendumul “Om sau român” așteaptă votul nostru. Ne prezentăm?
Partea a 2-a: Societatea post-adevăr – contribuția românească.

Evenimentul va avea loc la Hotel Hilton, Oradea, în data de 3 octombrie 2017, ora 18.00. Participarea la conferință este gratuită și accesibilă oricărei persoane interesate dar, din motive organizatorice, se face doar pe bază de invitație solicitată la adresă de e-mail: contact@culturainmiscare.ro, in limita locurilor disponibile.

Mircea Toma
A studiat psihologia la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca. A lucrat ca profesor la o grădiniță pentru copii hipoacuzici, apoi ca psiholog pentru piloți; a fost cercetător la Institutul de Psihologie al Academiei Române și psihoterapeut. Dupa 1989 a fondat o organizație – ActiveWatch – care promovează comunicarea liberă și responsabilă în interes public. ActiveWatch este organizație partener a rețelei Reporteres sans Frontieres. Ca ziarist a produs mai multe programe de radio și televiziune și a publicat peste 2000 de articole, majoritatea în Academia Cațavencu (1990 – 2009) și Kamikaze (2010 – prezent). Este formator pentru abilități de comunicare și profesor invitat al mai multor Universități din țară.

Distribuie informația
Alte știri