Autorul accidentului care a lovit pe trecere de pietoni un tânăr bihorean a fost identificat și reținut de polițiștii orădeni

Luni, 28 octombrie a.c., în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier și cu cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat un bărbat de 28 de ani, din comuna Holod, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 24 octombrie a.c., la ora 18.23, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Nojoridului, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre strada Dimitrie Cantemir – Sânmartin, a pătruns în intersecție la culoarea roșie a semaforului electric și a acroșat un tânăr de 17 ani, din comuna Ceica, județul Bihor, care se afla în traversarea părții carosabile pe role, la culoarea verde a semaforului pietonal, venind din partea dreaptă a autoturismului. În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției sau a procurorului de caz.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări pentru găsirea acestuia, bărbatul a fost dat și în consemn la frontieră, astfel că joi, 31 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, în urma demersurilor întreprinse de polițiștii orădeni, cel în cauză a fost depistat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Borș, în momentul în care intenționa să intre în țară. Cel în cauză a fost preluat de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea, care, în urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, l-au reținut pe bihoreanul de 28 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta.

Distribuie informația
Alte știri