Bicicliștii în vizorul polițiștilor bihoreni. Din cei 143 de participanți la trafic sancționați de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore, 42 au fost bicicliști

foto / pixabay

Marți, 23 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 49.960 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 53 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 42 de bicicliști, cinci pietoni, trei conducători de vehicule cu tracțiune animală,13 sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, trei pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, o sancțiune a fost aplicată pentru conducere sub influența alcoolului, a fost sancționată o depășire neregulamentară, două sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 20 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri