Bihorean, depistat în trafic la Oradea în timp ce conducea drogat, reținut de polițiști

Foto: ilustrativ

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 33 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În cursul aceleiași zile, la ora 06.40, bărbatul de 33 de ani a fost depistat în trafic, de polițiștii Biroului Rutier Oradea în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Decebal din municipiul Oradea. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar șef, Alina Fărcuța.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri