Bihorenii interesați de muncă în agricultură au o oferta sigură prin EURES

AJOFM Bihor prin serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania, în domeniul agricol, la compania SUREXPORT. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni cu data estimată de începere 15 februarie 2018. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a 7-a fiind zi de odihnă şi poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date trebuie să conţină următoarele documente: cerere tip, care se completează la sediul agenţiei, copia actului de identitate şi adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru muncă”.

Persoanele interesate de aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES, Burdean Simona, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor din Oradea, str. Transilvaniei nr. 2, parter, tel. 0259433346.

Distribuie informația
Alte știri