Când se inaugurează noua Sală Polivalentă din Oradea. Eveniment special la deschidere

Municipiul Oradea va fi gazda All Star Game-ului baschetului masculin românesc – ediția 2022. Meciul de revine după o pauză de doi ani (în 2020 și 2021 nu a fost organizat din cauza pandemiei COVID-19) și va avea loc pe data de 20 aprilie. Acest eveniment este desemnat să inaugureze în mod oficial noua Sală Polivalentă din Oradea, anunță site-ul csmoradea.ro

 Arena are o capacitate de peste 5.000 locuri, cu dotări moderne, fiind concepută cu scopul de a găzdui evenimente la standardele actuale.

Contractul de lucrări pentru construirea arenei sportive între Compania Națională de Investiții și asocierea Construcții Erbașu S.A, Intergroup Engineering S.R.L, Delta ACM 93 S.R.L și Trameco S.A în calitate de antreprenor a fost semnat în februarie 2018. 

La finalul anului trecut, primarul Florin Birta a anunțat că Sala Polivalentă din Oradea era aproape finalizată, la acel moment executându-se ultimele racorduri la energie electrică și termică.

Ne-am propus ca la finalizarea proiectului, să redăm publicului 790 de locuri de parcare pentru autoturisme, 22 de locuri pentru autobuze și 8 pentru TIR-uri. De asemenea, vom amenaja căile de acces rutier și pietonal, aleile și spațiile verzi aferente acestor locuri de parcare, a precizat Birta.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri