Cauzele accidentului grav din Bihor, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața pe DN79

foto : InfoTraficBihor

Vineri, 27 septembrie a.c., la ora 23.45, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Gepiu, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Gheorgheni, județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism cu volan pe partea dreaptă, pe direcția Salonta – Oradea, s-a angajat în depășirea unui autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Oradea, în zona de acțiune a indicatorului rutier ”Depășirea Interzisă” și încălcând marcajul longitudinal continuu, aferent sensului de mers, în timp ce din sens opus circula un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Cefa, județul Bihor, cu care a intrat în coliziune frontală. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în semiremorca autotrenului, iar apoi ambele autoturisme au ajuns în șanțul din partea stângă a sensului de deplasare Salonta –Oradea.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul celui de-al doilea autoturism, cât și un bărbat de 32 de ani, din Gheorgheni, Harghita, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul. De asemenea, un tânăr de 24 de ani, din comuna Cefa, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijire cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri