Centru de servicii din Parcul Industrial I pentru angajaţii platformei de pe Borşului

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA a lansat licitația pentru realizarea unui centru de servicii în parcul industrial de pe Borșului, a anunțat directoarea, Alina Silaghi. Va fi situat în vecinătatea grădiniței cu creșă care e, acum, în lucru. La finalizare va dispune de un restaurant cu sală de conferințe, spații de cazare în regim hotelier, sală de fitness, bancomate, spațiu pentru curierat și cabinet medical.

ADLO a lansat o licitaţie în cadrul căreia caută firma dornică să construiască acest centru, dar şi să-l amenajeze şi să-l administreze, pe un teren întins pe o suprafaţă de 4.112 mp. Contractul de superficie va fi încheiat pe o perioadă de 25 de ani, iar preţul de pornire este de 9,5 euro/mp. Pe data de 8 iulie va avea loc deschiderea ofertelor.

Adjudecarea se va face în funcţie de criterii precum preţul oferit pe metru pătrat, de valoarea investiţiei, de numărul de locuri de muncă create sau de „maturitatea” proiectului, adică în funcţie de dovezile pe care investitorul le va aduce pentru a arăta că este într-adevăr capabil să construiască şi să administreze un asemenea centru.