Colecţie de aproximativ 300 de bijuterii, scoasă la vânzare, de Dragobete

O colecție de aproximativ 300 de bijuterii, pregătite pentru a fi oferite cadou cu ocazia sărbătorilor iubirii – 14 și 24 februarie, 1 și 8 Martie, este scoasă la licitație în cadrul unui eveniment dedicat Mărțișorului, de casa Artmark. Prețul acestora de pornire variază între 100 de euro și 10.000 de euro, după bugetul de dragoste implicat.

Colecția reprezintă, pe de o parte, o sursă de inspirație pentru cei care sunt în căutarea unor cadouri de excepție, însoțite de certificate de autenticitate, într-o perioadă în care sunt la mare căutare darurile speciale, dar și o alternativă antrenantă –  și cu siguranță mai ieftină – în fața clasicelor magazine.

Între cele mai deosebite și impresionante piese, din cadrul licitației care va avea loc de Ziua tradițională a iubirii la români – Dragobete, 24 februarie, se remarcă colecția de „bijuterii-inimă”. Accesoriile-simbol pentru această perioadă sunt realizate din materiale prețioase și ornate cu cele mai rare pietre – diamante, smaralde, perle sau safire. Exemplu este lanțul cu pandantiv din aur alb, ornat cu smarald-inimă, anturat de diamante, care are prețul de pornire de 800 de euro, dar și perechea de cercei din aur, decorată cu topaze în formă de inimă și diamante, ce au prețul de pornire de doar 300 de euro, alături de inelul din aur alb, decorat cu turmalină în formă de inimă și diamante, care va porni în licitație de la prețul de 500 de euro, dar și de pandantivul din aur alb, în formă de inimă, pavat cu diamante, ce are un preț de pornire de doar 200 de euro.

La Licitația de Mărțișor – Bijuterii se va putea participa doar prin telefon sau online, fie înregistrând pe artmark.ro o ofertă scrisă prealabilă, fie deschizând un cont online și participând la licitație online prin platforma Artmark Live.

Distribuie informația
Alte știri