Crina Abrudan a renuntat la televiziune si s-a apucat de afaceri. Ce face fosta prezentatoare TV

A trecut ceva timp de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă.

Prezentatoarea, nascuta si crescuta la Oradea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri, spun cei de la click.ro. La sfarsitul anului trecut, Crina Abrudan şi-a anunţat pritenii fericită că şi-a deschis o mică afacere „acasă”.

În complexul unde şi-a achiziţionat în urmă cu trei ani un apartament, vedeta a cumpărat un spaţiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă. „După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!”, a anunţat mândră Crina.

Fosta ştiristă are fler în afaceri, căci a simţit că în zonă copiii nu au prea multe posibilităţi de distracţie, şi a denumit locul după numele căţeluşei sale, Lana, pe care o iubeşte enorm.
Crina Abrudan formează un cuplu de şapte ani cu fostul fotbalist, Gabi Popescu.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri