Crina Abrudan a renuntat la televiziune si s-a apucat de afaceri. Ce face fosta prezentatoare TV

A trecut ceva timp de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă.

Prezentatoarea, nascuta si crescuta la Oradea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri, spun cei de la click.ro. La sfarsitul anului trecut, Crina Abrudan şi-a anunţat pritenii fericită că şi-a deschis o mică afacere „acasă”.

În complexul unde şi-a achiziţionat în urmă cu trei ani un apartament, vedeta a cumpărat un spaţiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă. „După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!”, a anunţat mândră Crina.

Fosta ştiristă are fler în afaceri, căci a simţit că în zonă copiii nu au prea multe posibilităţi de distracţie, şi a denumit locul după numele căţeluşei sale, Lana, pe care o iubeşte enorm.
Crina Abrudan formează un cuplu de şapte ani cu fostul fotbalist, Gabi Popescu.

Distribuie informația
Alte știri