„D’ALE PORCULUI” XII – Turneul Campionilor pregătește un atelier special pentru cei mici!

Sâmbătă, 15 noiembrie, în cadrul evenimentului „D’ALE PORCULUI” XII – TURNEUL CAMPIONILOR, copiii vor avea parte de o activitate dedicată în exclusivitate lor. Pe baza unei înscrieri prealabile (locurile sunt limitate!), cei mici vor putea pregăti, cu propriile mâini, câte o bucată de cârnaț de jumătate de metru, pe care o vor putea lua acasă. Carnea tocată va fi oferită de partenerul Comtim, asigurând astfel gustul românesc autentic al preparatelor.

Micii mezelari vor lucra sub îndrumarea chef-ilor Ciprian Copos și Kiss Krisztian, de la MAXIMVS D’ORO by chef George Furdui, care îi vor ghida pas cu pas în această experiență culinară.

Comtim România transmite că atelierul va oferi „o experiență autentică, distractivă și educativă, menită să apropie tânăra generație de valorile gastronomiei românești”. Carnea proaspătă pusă la dispoziție garantează gustul tradițional, iar copiii vor fi recompensați pentru entuziasm cu un mini-echipament de bucătar, simbol al respectului pentru tradiție și al bucuriei de a crea. Prin acest demers, Comtim își reafirmă angajamentul față de promovarea tradițiilor locale și față de inspirația tinerilor în a duce mai departe moștenirea gastronomică românească.

Înscrierile pentru atelier încep la ora 9, la standul special amenajat, iar activitatea propriu-zisă va debuta la ora 11:30. Până atunci, cei mici se vor putea încălzi cu un pahar de suc natural de mere cald, oferit de ManagEvent & „D’ALE PORCULUI”.

„D’ALE PORCULUI” XII – TURNEUL CAMPIONILOR va avea loc în perioada 15–16 noiembrie 2025, în parcarea de la intrarea în stațiunea bihoreană Băile Felix. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Comunei Sânmartin – Asociația pentru promovarea turismului în stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai, împreună cu Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Bihor.

Alte știri