Deţinuţi din Penitenciarul Oradea au fost prezenţi la Bursa locurilor de muncă

Vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 11.00, un grup de 7 persoane private de libertate din Penitenciarul Oradea a participat la Bursa locurilor de muncă organizată de către Agenţia Forţei de muncă Bihor, în Campusul Central de la sala Polivalentă a Universităţii din Oradea

Deţinuţii participanţi sunt repartizaţi in regim deschis în cadrul Penitenciarului Oradea, se află in ultima perioadă de executare a pedepsei şi în apropierea termenului de analiză in comisia de propuneri pentru liberare condiţionată.

Obţinerea unui loc de muncă după liberare reprezintă un pas extrem de important in procesul de reinserţie socială a persoanelor care au executat pedepse privative de libertate. Experienţa ne demonstrează ca o modalitate eficienta de a fixa cunoştinţele teoretice acumulate pe perioada detenţiei o reprezintă punerea in aplicare a informaţiilor asimilate prin exersarea relaţionării directe cu angajatorii si participarea efectiva la bursa locurilor de munca.

Scopul activităţii este acela de promovare in rândul deţinuţilor a ofertelor locurilor de muncă vacante puse la dispoziţie de către operatorii economici, in vederea identificării oportunităţilor de angajare după liberare.

Salarii chiar și de 1000 euro oferite la Bursa Locurilor de Munca din Bihor. Care sunt cei mai căutați specialiști?

Distribuie informația
Alte știri