Doi bărbați, urmăriți național, condamnați la închisoare pentru furt calificat sau alte infracțiuni, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Joi, 19 octombrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 25 de ani, din comuna Tulca, județul Bihor, urmărit național.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Tot joi, 19 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 49 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, urmărit național.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 180 de zile de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Distribuie informația
Alte știri