Doi dintre parlamentarii care au reclamat clipul “Copiii referendumului” sunt bihoreni. Vezi care

Reprezentantul agenției Papaya a mers la poliție marți, 6 noiembrie, pentru a da explicații despre spotul “Copiii Referendumului”. Asta după ce 15 parlamentari, dintre care doi din Bihor, au cerut poliției si apoi Autorității pentru Protecția Copilului să înceapă o anchetă vizand suspiciunea că figuranții minori din filmare nu ar fi avut acordul părinților pentru acțiune și că ar fi existat o situație de exploatare a copiilor, abuzați fizic și emotional, scrie jurnalistul Vlad Petreanu pe blogul sau.

Cererea a fost făcută pe 10 octombrie, la trei zile după ce referendumul picase din cauza prezenţei scăzute. Din cei 15 semnatari, 2 sunt de la PNL Bihor. E vorba de Ioan Cupșa si de Florica Cherecheș.

Robert Tiderle, fondatorul Papaya Advertising spune că părinţii copiilor au acceptat participarea şi au semnat contract. Spotul lansat la începutul lunii octombrie, este inspirat din popularul serial transmis în România de HBO „The Handmaid’s Tale“ (Povestea Slujitoarei) şi a devenit viral într-un timp foarte scurt. În clip, mai mulţi copii care poartă celebrele costume din serialul produs de Hulu şi transmis în România de HBO „The Handmaid’s Tale/ Povestea Slujitoarei“ sunt chestionaţi de „Aunt Lydia“ cu privire la evenimentul care va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, spun cei de la adevarul.ro.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri