Doi soți din Oradea sunt primii antreprenori de la „Imperiul Leilor”, noua emisiune Pro TV, care au primit finanțare pentru afacerea lor. VIDEO

O nouă emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor, Imperiul Leilor, a avut premiera miercuri seara la ProTV iar primii antreprenori care i-au convins pe LEI să investeasca in afacerea lor sunt 2 orădeni.

Andreea și Ionuț Gheorghe și-au îndulcit viața când au deschis „Dessert Box”, dar au făcut loc pentru încă un acționar în cadrul afacerii lor. Au cerut 50.000 de euro pentru a se extinde si au primit mai mult decat dublul acestei sume, 120.000de euro, din partea lui Mohammad Murad, patronul Phoenicia Hotels. Condiția acestuia a fost insa ca afacerea să fie dezvoltată in București așa că cei doi soți au acceptat să se mute în Capitală după ce cu puțin timp în urmă reveniseră in Oradea din Marea Britanie tocmai pentru a deschide o afacere în orașul natal.

ARENA LEILOR este o emisiune de televiziune în care tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor să-şi dezvolte afacerile existente, trebuie să pregătească un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Potentialii investitori sunt Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, și Monica Cadogan, CEO Vivre, vor investi sume considerabile în cele mai puternice idei de business și îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri.

Distribuie informația
Alte știri