Dramaticul mesaj al unui fost antrenor al FC Bihor. „Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine”

În vârstă de 66 de ani, Ionuţ Popa trece printr-o perioadă cumplită, fiind grav bolnav de mai multe luni. Antrenorul a declarat că problemele de sănătate nu îi mai permit să se gândească la fotbal. „Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine”, a spus Popa.

„Sunt la Arad, acasă, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital de la Cluj. Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar…… Off, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă, departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, a declarat Ionuț Popa pentru ProSport.
Ionuț Popa a antrenat-o ultima dată pe UTA Arad, în 2019. El a mai pregătit de-a lungul timpului echipe precum Bihor Oradea, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota sau Poli Timișoara.
Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri