Echipa de baschet CSM CSU Oradea joaca două meciuri restante în aceastăa săptămână

Foto: csmoradea.ro

CSM CSU Oradea se deplasează la Sibiu pentru primul meci din săptămână. Marți, 19 aprilie, de la ora 17:00, la Sala Transilvania, BC CSU Sibiu primește vizita echipei antrenate de Cristian Achim.

Meciul contează pentru etapa a 19-a din sezonul regulat și a fost amânat în luna februarie la solicitatea clubului orădean, întrucât exact la data programării inițiale a acestei partide s-a putut disputa restanța cu Trefl Sopot, din Polonia, în FIBA Europe Cup. Va începe la ora 17:00, fiind transmis în direct la DigiSport și PrimaSport (fostul LookSport), respectiv pe FRB TV (YouTube).

Ulterior, mai exact vineri, 22 aprilie, de la ora 19:15, CSM CSU Oradea primește vizita lui BC Athletic Constanța într-o altă partidă restantă din LNBM. Acest meci se va desfășura la Arena Antonio Alexe, fiind televizat. Bilete se vor comercializa pe Eventbook.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri