Etapa judeţeană a concursului european ,,Tineri în Pădurile Europei” şi-a desemnat câştigătorii

Foto: facebook/ romsilva bihor

La Palatul Copiilor Oradea s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului european ,,Tineri în Pădurile Europei”, organizat de RNP-ROMSILVA în patreneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă ALUTUS şi Ministerul Educaţiei.

Concursul s-a desfăşurat sub coordonarea domnului Inspector Școlar General Adjunct prof. Avram Nicolae-Ioan, sprijinit de prof. Marcu Marius-Constantin, director al Palatului Copiilor Oradea, ing. Faur Mircea din partea Direcţiei Silvice Bihor şi prof. dr. Alin Serafim Ștefănuț, prof. Filip Carmen de la Palatul Copiilor Bihor.

Au participat 14 echipaje formate din câte trei elevi din ciclul liceal, pregătite de profesori coordonatori. Competiţia s-a desfăşurat într-o atmosferă de fair-play total, iar câştigătorul etapei, după o lupta foarte strânsă, a fost un echipaj de la Colegiul Naţional „Avram Iancu”- Ştei, coordonat de profesor Popa Daniela Smaranda. Trebuie menţionat că toate echipajele au dat dovadă de o foarte bună pregătire.

Pentru câştigători urmează etapa a II-a – preselecţia naţională, care se va desfăşura în 27 mai, la sediul Direcţiei Silvice Bihor, urmând ca primele 15 echipaje clasate la această etapă să se califice la etapa a III-a – națională care este organizată în perioada 12 – 15 iulie 2022, în raza Parcului Natural Munții Maramureșului, aflat în administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA.

Distribuie informația
Alte știri