Europarlamentarul Dragoș Pîslaru și-a inaugurat cabinetul din Oradea

Europarlamentarul Dragoș Pîslaru a fost vineri, 13.12.2019, gazda unei conferințe de presă cu ocazia inaugurării Cabinetului său din Oradea, situat pe Str. Roman Ciorograriu, nr.15, ap. 2. Este al 3-lea cabinet pe care reprezentantul Alianței USR PLUS în Parlamentul European îl deschide în România, după Satu-Mare și Maramureș, și mai are în plan să deschidă alte două, la Timișoara și Craiova.

Prin intermediul birourilor locale, Dragoș Pîslaru își propune să creeze un cadru de dialog constant între bihoreni și Parlamentul European, să identifice problemele la nivel local și să găsească soluții europene la acestea. ”Nu este biroul meu, e al orădenilor, al bihorenilor, al tuturor celor care ne-au votat. De aceea, oricare cetățean care dorește să se conecteze la activitatea noastră de la Bruxelles o poate face prin intermediul acestui birou. Mă aștept ca oamenii să vină aici pentru că au o problemă și doresc să găsim împreună soluții. Apoi, pentru că au ei idei sau soluții la probleme, și din curiozitatea de a afla ce se întâmplă în Parlamentul European.”, a spus Dragoș Pîslaru.

Europarlamentarul a mai declarat că activitatea cabinetului este menită să încurajeze dinamica politică locală, motivând că: ”Noi avem o ambiție împreună, USR și PLUS, de a lucra din ce în ce mai mult cu oamenii, de a găsi împreună cu ei soluții, și de a câștiga de pildă Beiușul la alegerile locale, și chiar mai multe municipii în Bihor”.

La conferința de presă au participat Ioana Mihăilă, președinte PLUS Bihor, Silviu Dehelean, președinte USR Bihor și Marius Șovarschi, președinte USR Oradea. Dragoş Pîslaru va participa sâmbătă de la ora 12.30 la inaugurarea sediului PLUS Beiuş, iar de la ora 17.00, va fi prezent la evenimentul „Renew our Generation”, organizat de al treilea grup politic ca importanţă în Parlamentul European, după cele ale Popularilor Europeni şi, respectiv, Social-Democraţilor, în colaborare cu Generația PLUS Bihor.

Distribuie informația
Alte știri