Explozie de culoare si parfum in Parcul Libertatii, pe Aleea Anna Marossy

E atata explozie de culoare si parfum si asta bucura privitorii, mici sau mari, care trec prin Parcul Libertatii. Pe una dintre alei, Anna Marossy, reputat biolog oradean trecut la cele vesnice, localnicii dar si turistii admira, zilnic, crinii regali, albi si roz-magenta de mari dimensiuni, dar si hortensiile, albe, albastre, mov, plantate de Marius Sabau. Locul inspira frumusete si romantism, spun oamenii.

Florarul a devenit celebru in toata tara la inceputul primaverii lui 2017. Marius Sabau a investit atunci in jur de 4000 de euro pentru a infrumuseta zona in care vinde flori, cu mii de lalele care isi deschideau petalele rand pe rand pana la sfarsitul lunii mai. In parc, florarul a adus un foisor si o pianina, instrumentul muzical fiind la dispozitia oricarui artist care doreste sa-si etaleze talentul.

In aceasta primavara, Marius a atras atentia trecatorilor cu sutele de de lalele, zambile și narcise care au umplut atunci, acest colt mirific al urbei de pe malurile Crisului Repede.

Distribuie informația
Alte știri