Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana

Foto: Dorina Ursente

Luna februarie debutează cu temperaturi pozitive ale aerului în majoritatea regiunilor, în timp ce precipitaţii sunt aşteptate în special în intervalul 2 – 5 februarie, potrivit estimărilor pentru intervalul 30 ianuarie – 12 februarie, publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

La munte, meteorologii prognozează ninsori în special în această săptămână.

În Crişana, temperatura maximă va creşte în primele zile ale intervalului până în jurul a 5 grade, apoi va fi în scădere până la valori de 0 – 1 grad la finalul primei săptămâni. În a doua jumătate din interval, valorile termice diurne vor avea tendinţa de creştere spre medii de 4 – 5 grade. Pe parcursul nopţilor, până spre finalul primei săptămâni, temperatura va avea uşoare variaţii în jurul a -2 grade, apoi vor avea tendinţa să scadă până spre medii în jurul a -6 grade, valori ce se vor menţine şi în a doua jumătate a intervalului.

Probabilitatea pentru precipitaţii mixte va fi mare mai ales în prima săptămână, iar în jurul datei de 3 februarie vor fi posibile cantităţi mai importante de apă.

Distribuie informația
Alte știri