George Puşcaş ar putea pleca de la Reading! Vezi unde

Foto: frf.ro

George Puşcaş e din ce în ce mai aproape de plecarea de la Reading.

Bihoreanul a fost transferat la actuala sa echipa în urmă cu un an pentru 8 milioane de euro, după Campionatul European U21 din Italia şi San Marino. Atacantul român a fost inclus în echipa ideală a turneului final, iar în schimb a primit o nouă echipă, în Anglia. Totuşi, aventura sa pare pe final, în condiţiile în care Reading va încerca să obţină bani, din cauza pandemiei de Covid-19.

Turcii anunţă că Fenerbahce are acordul pentru transferul lui George Puşcaş. El ar putea fi primul internaţional român care va fi protagonistul unui transfer important în această vară. Fenerbahce şi-a manifestat interesul pentru George Puşcaş imediat după EURO 2019 U21, dar românul a ales-o pe Reading, iar acum turcii sunt aproape să obţină semnătura atacantului român.

Publicaţia turcă Yeni Akit Gazetsi anunţă că Fenerbahce a obţinut un acord de principiu pentru transferul lui George Puşcaş, iar conducerea clubului ar fi pus totul la punct, pentru a perfecta mutarea, odată cu deschiderea perioadei de transferuri.

Sursa citată a anunţat şi în ce condiţii ar putea avea loc venirea lui George Puşcaş. Fenerbahce ar urma să-l împrumute pentru un sezon cu posibilitatea de a-l cumpăra definitiv.

Sursa: telekomsport.ro

Alte știri