George Tătar: Ne propunem să facem din FC Bihor o echipă competitivă, cu care să ne batem la barajul de promovare

Fotbaliştii echipei de fotbal fanion a judeţului Bihor au revenit din vacanţă miercuri, când, la Stadionul „Iuliu Bodola” au avut programată reunirea, în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon competiţional, 2023-2024.

La prima întâlnire cu staff-ul au fost prezenţi 32 de jucători, dintre care 12 au reprezentat noutăţi faţă de stagiunea anterioară.

Cu această ocazie lotul de jucători a putut face cunoştinţă şi cu nou preşedinte, George Tătar, cel care, în cadrul unei conferinţe de presă, a avut şi prima declaraţie în faţa jurnaliştilor.

„Am găsit aici oameni profesionişti, care au lucrat foarte bine până acum şi care sunt devotaţi pentru acest club. Împreună cu ei, îmi doresc să facem o echipă bună. Eu îmi propun ca să creştem valoric de la an la an, să obţinem rezultate care să-i mulţumească pe spectatori, iar în ceea ce priveşte obiectivul sportiv, ne propunem să facem o echipă competitivă, cu care să ne batem de la egal la egal la barajul de promovare, cu orice echipă. De asemenea, ne propunem să formăm echipa, preponderent, din jucători bihoreni, formaţi de către noi, sau readuşi acasă, jucători bihoreni de valoare”, a precizat noul preşedinte al clubului FC Bihor Oradea.

George Tătar a reconfirmat staff-ul tehnic, care rămâne acelaşi faţă de sezonul precedent, cu Florin Farcaş – antrenor principal, Dorin Mihuţ – antrenor secund, Bogdan Guler – preparator fizic, Vlad Gheţe – antrenor cu portarii şi Mihai Cherman – fiziokinetoterapeut.

Conform preşedintelui, bugetul pentru noul sezon competiţional va ajunge la o valoare de 750 – 800 de mii de euro, din care Primăria Municipiului Oradea va asigura 350 de mii de euro, iar Consiliul Judeţean Bihor 100 de mii de euro. Restul fondurilor vor fi atrase din mediul privat. Tocmai de aceea, George Tătar a făcut un apel şi sponsorilor să se alăture actualului proiect al clubului FC Bihor, care „este un proiect pe termen lung şi pe care dorim să-l clădim pe o bază solidă”.

„Ştiu că în sufletul multor suporteri de-ai noştri încă se simte dezamăgirea pentru faptul că nu am reuşit să facem mai mult la baraj în sezonul trecut. Asta înseamnă că nu am reuşit să trecem pragul maturizării şi încrederii a ceea ce înseamnă un joc decisiv. Tocmai de aceea am încercat anul acesta competiţional să aducem un suflu nou, să fim mult mai încrezători în ceea ce înseamnă maturitatea şi responsabilitatea în lotul nostru şi cred că tot ceea ce am ales pentru noi, pentru echipă, este un plus de calitate şi experienţă pentru a atinge cel puţin pragul pe care l-am atins anul trecut. Sigur însă că de această dată ne dorim ceva mai mult”, a precizat şi antrenorul Florin Farcaş, în faţa jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă care a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a clubului.

Distribuie informația
Alte știri