Ilie Bolojan: Eu nu am susținut această coaliție în interiorul PNL, dar mi-aș dori să reușească

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că dacă PSD și PNL stau cu ochii pe sondaje, în loc să facă treabă, atunci degeaba au mai făcut coaliția. Bolojan a atras atenția că actuala coaliție se bucură de o majoritate largă în Parlament, prin urmare chiar are toate pârghiile să producă schimbări veritabile.

„Eu nu am susținut această coaliție în interiorul PNL, dar azi vă spun deschis că mi-aș dori să reușească, pentru că nu avem an electoral, suntem între mandate și sunt foarte multe lucruri de făcut pe care o majoritate mare, cum e actuala majoritate guvernamentală, una stabilă, le poate pune în practică. Sunt două categorii de probleme: cele urgente care vin peste tine, cum e pandemia sau creșterea prețului la gaze și electricitate, unde nu putem fugi de responsabilitate, și mai sunt și problemele pe termen lung, reforme ale statului, măsuri în administrație. Fiind foarte multe restanțe pe care România le are, 2022 ar putea fi un an al achitării unor astfel de restanțe”, a declarat Ilie Bolojan, pentru B1 TV.

Președintele Consiliului Județean Bihor a mai declarat ca personal îsi doreste ca această coaliție să livreze proiecte, să modifice legi, să îmbunătățească sistemul administrativ, să creeze oportunități.

„Dacă nu se va întâmpla asta, în afară de faptul că partidul meu (PNL) va fi cel mai mare perdant, dar nu asta e problema, perdantă va fi țara noastră. vom mai pierde niște ani, or orice an pierdut însemnă oportunități pierdute, depopulare, rămânere economică în urmă”, a mai spus Bolojan.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri