Ilie Bolojan: Oradea va mai avea o zonă de relaxare, până la începutul lunii septembrie

Amenajarea coridorului verde din Cartierul Soarelui a demarat în, luna februarie. Se va întinde pe o suprafaţă de 3 hectare. Este vorba de un teren degradat, care a fost curăţat de gunoaie şi nivelat, fiind delimitat de strada Macului la vest, de strada Bajor Andor la nord și de strada Fenyes Szabolcs la sud.

Lucrările sunt executate de SC Saminstal SRL și sunt realizate în cadrul proiectului de revitalizare urbană la nivelul Municipiului Oradea. Valoarea contractului de lucrări este de 4.792.671,52 lei (fără TVA).

„În prezent lucrările sunt într-o fază avansată, fiind realizate în procent de 70%. Până la începutul lunii septembrie parcul va fi gata, cu zone de relaxare, facilități de agrement și sport, suprafețe verzi cu plantații de arbori și arbuști. Zona de N-E a parcului va fi zonă peisagistică, naturală, populată cu trei specii de copaci, oferind zone umbrite, dar și zone de pajiște însorită. În incinta parcului se va amplasa un teren de baschet, dar și o zonă dedicată șahului., scrie pe facebook, primarul Ilie Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri