În Crișana: Vreme din ce în ce mai rece și precipitații mai însemnate cantitativ, în următoarele două săptămâni

În Crișana, în primele două zile ale intervalului de prognoză, regimul termic va fi sub cel normal caracteristic acestei perioade, cu o medie regională a maximelor de 4 grade și a minimelor de la—4 la—2 grade.

Vremea se va încălzi, ulterior, iar în zilele de 29 și 30 noiembrie vor fi valori diurne de aproximativ 8 grade și nocturne de până la două grade. După aceste zile, vremea se va răci, mai accentuat în 3 și 4 decembrie, când se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime de 1 — 2 grade și minime cuprinse între—5 și—4 grade. Până spre finalul primei decade a lunii decembrie (10 decembrie) valorile termice estimate vor fi apropiate de mediile multianuale, cu maxime în medie de 3 — 4 grade și minime în jur de—2 grade.

Vor fi precipitații pe arii extinse spre finalul primei săptămâni de prognoză (30 noiembrie — 3 decembrie), iar, mai ales pe 30 noiembrie, vor fi posibile și cantități însemnate. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații va fi mai redusă, urmând să crească după data de 8 decembrie.

Distribuie informația
Alte știri