Insula Bali – închisă din cauza coronavirusului tot anul 2020

Foto: tropicsurf.com

Bali, una dintre cele mai populare destinații de vacanță, rămâne închisă! Insula Bali din Indonezia va rămâne închisă pentru vizitatorii străini pentru restul acestui an din cauza creşterii cazurilor de coronavirus. În iulie, autoritățile promiteau revenirea turiștilor străini, din toamnă, în frumoasa insulă.

Anunțul a fost făcut de guvernatorul Wayan Koster, care a abandonat un plan anterior care viza redeschiderea insulei începând din data de 11 septembrie, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Indonezia a raportat luni peste 155.000 de cazuri de infecţie cu coronavirus şi 6.759 de decese, cel mai mare număr de decese înregistrat în Asia de Sud-Est. Bali a reuşit că limiteze numărul de infecţii de COVID-19 în prima fază a focarului, dar a înregistrat o creştere a cazurilor începând cu luna iunie, odată cu întoarcerea mai multor lucrători migranţi şi o creştere a numărului de teste.

„Guvernul indonezian nu poate redeschide porţile pentru vizitatorii străini până la finele lui 2020 deoarece rămânem o zonă roşie. Situaţia nu permite venirea turiştilor străini în Indonezia, inclusiv în Bali”, a anunţat guvernatorul Wayne Koster într-un comunicat de presă.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri