Invitatie la Teatrul „Szigligeti”: spectacol marca Radu Afrim pe scena orădeană. Comunicat

Teatrul „Szigligeti” organizează cea de-a cincea ediție a Festivalului „Poimâine”, în programul căruia vor putea fi vizionate șase spectacole ale unor trupe de teatru consacrate în regiune.

„V-ați gândit vreodată cum ar fi dacă ați putea vedea ce se întâmplă în culise? Dacă ați putea descoperi secretele ascunse ale pregătirilor unui spectacol? Dacă i-ați putea cunoaște pe oamenii care nu se văd pe scenă, dar fără care nu ar exista niciun spectacol?” – așa începe sinopsisul producției care deschide festivalul. Regia spectacolului intitulat „Detalii naive și total lipsite de profunzime din viața și moartea unor spectatori” al Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara este semnată de unul dintre cei mai importanți regizori ai peisajului teatral românesc, Radu Afrim.

Cunoscut pentru viziunea sa artistică originală, care îmbină elemente de improvizație, arte vizuale și muzică electronică, Radu Afrim a realizat împreună cu trupa timișoreană un spectacol cu și despre spectatorii de teatru, sub semnul ironiei și absurdităților caracteristice lui.

Spectacolul beneficiază de traducere simultană. Pentru bilete care includ traducerea simultană prin căști, vă rugăm să vă adresați casieriei de bilete.

Pentru spectacole festivalului care vor avea loc pe scenă mare, sunt disponibile abonamente de festival la preţul de 40 de lei. Biletele pot fi achiziţionate în agenţia de bilete a festivalului (deschisă de luni până vineri între orele 14—19, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolelor), sau online, pe www.biletmaster.ro.

Alte știri