Ioan Mang le cere liderilor politici din Bihor sa sprijine Pactul pentru bunastarea romanilor

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang a lansat, vineri, un apel către conducerile organizaţiilor locale ale partidelor de opoziţie să îi convingă pe liderii lor de la Bucureşti să semneze Pactul naţional pentru bunăstarea românilor.

Sunt convins că oamenii din teritoriu ai Opoziției, mai ales primarii și aleșii locali, sunt mai aproape de realitatea vieții de zi cu zi a oamenilor decât conducerile centrale ale acestor partide. Ei știu foarte bine că oamenii vor garanția că nivelul lor de trai va crește, nu va scădea, iar noi, toți cei din politică trebuie să le oferim această garanție, sustine Mang.

Pactul solicitat de liderul PSD prevede ca Opozitia sa garanteze că va menține măcar 5 dintre masurile PSD:
1. să nu înghețe pensiile
2. Să nu înghețe salariile
3. Să nu crească taxele pentru firmele mici și mijlocii
4. Să nu crească taxele pentru cei cu activități independente
5. Să nu oprească Programul Start-Up Nation, prin care zeci de mii de tineri și-au început propria afacere

Nu vor să susțină nici măcar una dintre ele! Știm, deci, ce se va întâmpla dacă cumva trece moțiunea de cenzură și vin ei la guvernare (deși e greu de crezut asta, mai ales că ele nu prea vor la guvernare, în ciuda declarațiilor de la televizor): gata cu creșterile de pensii și salarii, gata cu taxele mici, gata cu finanțarea unor noi afaceri. Vine austeritatea!, a completat Mang, intr-o postare pe Facebook.

Distribuie informația
Alte știri