Kiwanis Art Oradea caută 10 copii talentați pentru a-i sprijini în efortul lor de perfecționare artistică

Clubul Kiwanis Art Oradea (KAO) are ca obiectiv declarat prin acțiunile efectuate promovarea și susținerea copiilor și tinerilor talentați în efortul lor de perfecționare artistică.

În cei 12 ani de existență, KAO a atribuit anual 5 Premii de Excelență în Artă, burse și a organizat concursuri, concerte și expoziții, vizând promovarea  copiilor și tinerilor orădeni talentați.

Concertul „Kiwanis Art susține excelența în artă”, desfășurat în luna septembrie a.c. și concretizat în parteneriat cu Filarmonica de Stat Oradea și CARPO, a avut ca invitați soliste prestigioase ale scenelor lirice naționale și internaționale- Brigitta Kele și Gabriella Varvari, dar a și promovat tineri aspiranți la faimă artistică: Aron Petruș Boloni, Nadia Sofokleous, Laszlo Bede, Robert Bede. Toți cei implicați au venit de la distanță și au cântat pro-bono, în favoarea KAO.

Cei 10.000 de lei adunați prin generozitatea publicului orădean și a sponsorilor evenimentului (Kiwanis Men’s Club și florãria Mon Jardin) sunt destinați susținerii celor zece tineri artiști orădeni care se vor înscrie la concursuri sau masterclass-uri în anul școlar și academic 2023-2024.

Pentru concursul de selecție a celor zece talente, profesorii de specialitate, muzicală (muzică clasică) sau plastică, care au în îndrumare un copil/ tânãr talentat și cu resurse materiale modeste, sunt rugați să ne trimită o fisă de înscriere cuprinzând:

1.Prenumele, numele, vârsta, specialitatea artistică și școala/ facultatea candidatului

2.Motivația propunerii: performanțe, potențial artistic care poate fi dezvoltat etc

3.Situația socială a candidatului.

Asigurăm candidații de confidențialitatea informațiilor transmise.

Adresa la care urmează să fie trimise fișele de înscriere este: clubulkiwanisartoradea@gmail.com. Data limitã este 15 noiembrie 2023.

Distribuie informația
Alte știri