Licitație pentru furnizarea dotărilor la Centrul de zi din Oradea

Primăria Oradea anunță publicarea anunțului de participare pentru furnizarea dotărilor pentru obiectivul de investiții „Construirea unui Centru de zi pentru copiii proveniți din comunități marginalizate în Municipiul Oradea”, inclus în proiect cod smis 120608.

Numărul anunțului de participare este: CN1046363 / 24.08.2022. Achiziția are trei loturi:


Lot 1 – Electrocasnice, Electronice, Echipamente IT
Lot 2 – Articole bucătărie, curățenie și îngrijire personală, textile-accesorii interior, mobilier spațiu de joacă
Lot 3 – Mobilier interior


Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 28.09.2022, ora 15:00.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. CN1046363 / 24.08.2022.

Centrul de zi pentru copiii proveniți din comunitățile marginalizate de pe raza orașului este ridicat pe str. Calea Clujului, nr. 188 (în zona Școlii Gimnaziale Ioan Slavici), cu ajutorul fondurilor europene. În acest moment, construcția este realizată în procent de 82%.

Vor urma lucrările de racordare la rețeaua electrică, branșamentele de apă și canalizare și finalizarea amenajărilor la spațiile exterioare.

Odată finalizat, centrul va avea un cabinet pentru consiliere psihologică şi socială, sală multifuncţională, săli de recreere şi socializare, cabinet medical, sală de mese, teren de sport şi spaţii de joacă în aer liber. Centrul va oferi o infrastructură de sprijin pentru 60 de copii care prezintă risc crescut de abandon şcolar, precum şi pentru familiile lor.

Construcția face parte dintr-un proiect mai amplu, „Regenerare fizică, economică și socială a comunităţii defavorizate din zona Gutenberg, Municipiul Oradea”.

Distribuie informația
Alte știri