Magicienii Eduard și Bianca din Oradea au cucerit publicul și juriul din Balcani

Magicienii orădeni Eduard și Bianca au reușit în ultimele două săptămâni să participe și să câștige premii valoroase la două dintre cele mai prestigioase concursuri internaționale de magie din Balcani.

Primul concurs a avut loc în perioada 28-31 martie în Gabrovo, Bulgaria, un festival aflat la a VIII –a ediție. Aici Eduard și Bianca au câștigat locul 3, acesta fiind pentru ei primul concurs la care participă împreună. În perioada 6-7 aprilie cei doi au reprezentat Romania la a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Magie din Belgrad, Serbia, concurs de la care s-au întors în țară cu locul I.

În doar două săptămâni cei doi au reușit să atragă atenția juriului internațional cu stilul unic, plin de energie și cu un moment original. Eduard și Bianca au reușit să se remarce și chiar să câștige concursul la care au participat magicieni din Bulgaria, Turcia, Serbia, Ungaria, Macedonia și Grecia.

„Am participat și înainte la concursuri și ne-a fost foarte dor de emoțiile unei competiții. În ultimii 10 ani nu am mai avut timp deoarece am participat la diverse evenimente în toată țara și nu numai, dar simțim că acum e momentul să revenim pe scena competițională. Concursul este doar o mică parte pentru noi când vine vorba de un asemenea festival, iar premiul aproape că nici nu mai este important atunci când avem ocazia să cunoaștem oameni noi, interesanți și de la care putem învăța o mulțime de lucruri noi. Rutina noastră de concurs urmează să fie îmbunătățită, vom lucra și mai mult la ea și abia așteptăm următoarele competiții.”, ne-au mărturisit cei doi magicieni.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri