Naționala de tineret a României joacă la Euro 2019 cu gândul la Tokyo 2020. E un bihorean în lot

Tricolorii sunt pregătiți pentru marea provocare. Naționala de tineret a României va debuta la turneul final U 21 cu Croația, marți, la Serravalle (San Marino) de la ora 19.30 (în direct la TVR). Din lot face parte și atacantul bihorean George Pușcaș. El a avut un sezon bun în tricoul celor de la Palermo. În 33 de meciuri jucate, românul a înscris 9 goluri și a dat 3 pase decisive.

Selecționerul naționalei de tineret a dezvăluit și care este principalul obiectiv al echipei pe care o pregătește: ”Putem ajunge la Jocurile Olimpice!”. Pentru ca România să meargă la JO 2020 de la Tokyo (Japonia), trebuie să iasă din grupă. În semifinalele CE U 21 se califică echipele care termină pe primul loc în cele trei grupe, plus cea mai bine clasată formație de pe locul 2.

”Pentru acești jucători e o motivaţie imensă să fii prezent la acest turneu final. Să joace cu dezinvoltură și cu entuziasm. Sunt consideraţi outsideri, n-au nici o presiune”, a fost mesajul lui Răzvan Lucescu, fost selecționer al României, actual antrenor al campioanei Greciei, PAOK Salonic.