Noua clădire multifuncțională din Parcul Traian, o singură ofertă depusă pentru construirea acesteia

La începutul acestei săptămâni s-a încheiat termenul de depunere a ofertelor pentru lucrările de execuție a clădirii multifuncționale cu spații comerciale și birouri ce se va construi vizavi de Baroul de Avocați Bihor.

În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă, cea a SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT S.R.L (ofertant unic), având ca subcontractanți pe: AYORO SYSTEMS S.R.L, CV ELECTRO EUROPA, LOGICS SISTEM SRL, și SBR SOLETANCHE BACHY FUNDATII.

Valoarea estimată este de 7.960.860,62 lei (fără TVA).

Urmează faza de evaluare a ofertei depuse.

Scopul acestui proiect este restructurarea urbană a amplasamentului celor trei parcele situate între străzile George Enescu și Franz Schubert și construirea de clădiri multifuncționale cu un regim de înălțime P+3E+Er, care să se integreze atât funcțional, cât și volumetric și din punct de vedere al plasticii arhitecturale în caracterul pieței Parcul Traian. Prin proiect se propune realizarea unei clădiri multifuncționale, cu spații comerciale și birouri, cu acces din str. Parcul Traian și str. George Enescu.

În urma elaborării documentației la faza PT, suprafața construită este de 317,40mp, iar suprafața utilă totală este de 1.641,78 mp. Conform proiectului, investiția ar urma să fie realizată în decurs de 1 an.

Distribuie informația
Alte știri